2. september 2017 12:12 , af Birgit Svarre

"Kom og prøv en kajak" - er blevet skubbet til næste år, da vi ikke kunne nå at få det arrangeret her i efteråret, vi håber på, at det lykkes næste år. Vi vil kontakte "Bevæg dig for livet", som kan hjælpe med ideer og markedsføringen. Vi i denne sæson fået flere nye medlemmer, der kommer "udefra", også medlemmer, der deltager i onsdagsroning og spisning - det er dejligt. Det er også positivt, at der har været god opbakning til spisningen og turene onsdag aften, så kom endelig og oplev det så længe vandtemperaturen holder sig på den rigtige sige af 10 grader.

I kan i kalenderen se, at vi har standerstrygning søndag den 29. oktober kl.12. Vi holder, som vanligt, aktivitetsmøde, hvor vi gerne vil have gode ideer til arrangementer i vintersæsonen. Vi har også fastsat årets julefrokost - det bliver lørdag den 25. november.

Henrik Dahl Thomsen er ved at planlægge vinterfrigivelse i samarbejde med Jesper Michelsen og instruktørerne - hypotermikursus og redninger i koldt vand (under 10 grader). Der kommer datoer senere.

Og så - igen, igen. Vi skal gerne have nogle engagerede medlemmer, der ønsker at være med i bestyrelsen - så tænk over, om det kunne være dig.