Formanden har ordet

14. august 2017 22:27 , af Birgit Svarre

Husk at der i næste weekend er Rockbæk i byen. Det betyder, at der den 19.8 bliver spærret helt af ved Finsings Plads, der kommer til at stå en lastbil på tværs ved klubhuset - man vil dog kunne parkere for enden af Roeds Vej.

Vi har fået lavet HKK - logoer, der kan sættes på din kajak - det kan bestilles hos Jørgen Fokdal. Det koster 50 kr.

Hvis din private kajak ikke har fået et navn endnu, så må du gerne kontakte mig, så vi kan få det klaret dvs. få den lagt i rologgen.

Vi har pga Rockbæk flyttet arrangementet "Kom og prøv en kajak" til lørdag den 2. september kl.12

Det er nu, du kan forberede dig til vinterfrigivelsen, hvis du vil det. Der er workshops, hvor du kan øve redninger i varmere vand - også en god ide, selvom du ikke skal ro til vinter.

Sidst - men ikke mindst. Jørgen Fogdal har sagt, at han gerne vil stoppe som kasserer til næste generalforsamling, så vi skal have fundet en anden - så har du lyst, eller kender én. der har, så henvend dig endelig til os. Vi lover, at du vil blive oplært i systemet.

Vi skal også gerne til generalforsamlingen - eller gerne snart have et bestyrelsesmedlem - vi har brug for dig.

Vi vil også gerne have et par stykker, der vil arbejde med hjemmesiden - så kom endelig, hvis du har lyst og flair for det.